Over ons

Waarom kiezen voor AlterLight?

01
KWALITEIT

De exclusieve buitenverlichting van Essenze di Luce is vervaardigd uit origineel Italiaans gesteente. De ledverlichting zorgt voor jarenlang plezier!

02
KENNIS

Als Nederland's exclusieve distributeur van Essenze di Luce is onze focus en kennis van het product ongeëvenaard. Van advies en begeleiding tot realisatie en aftersales, wij staan u bij.

03
SERVICE

100% tevredenheid, dat is ons streven! Advies op maat, denken in oplossingen en begeleiding, ook na uw aankoop.

AlterLight in het kort

Voor iedere buitenruimte een perfect passende oplossing. Unieke buitenverlichting vervaardigd uit Italiaans marmer. Een combinatie van praktische verlichting en een connectie met de natuur. Verlichting maakte de beleving in de buitenruimte nog nooit zo intens!  Met de exclusieve buitenverlichting van Essenze di Luce van AlterLight maakt u het waar.
Sinds 2020 is AlterLight trots Nederlands distributeur van het Italiaanse Essenze di Luce. We bedienen als distributeur particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest unieke buitenverlichting van dit moment. De combinatie van Italiaans marmer met praktische buitenverlichting maakt onze producten stuk voor stuk uniek. Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een dergelijke soort buitenverlichting is de samenwerking met de Italiaanse fabrikant ontstaan, hierbij zag AlterLight voor het eerst het daglicht.  AlterLight weet uit eigen ervaring en dus als geen ander hoe met de unieke kenmerken van Essenze di Luce kunnen bijdragen aan de ultieme verlichtingsbeleving voor de buitenruimte. Of het nu gaat om een balkon, stadstuin, landelijke tuin of commerciële buitenruimtes en openbare ruimtes, AlterLight voorziet in uw behoeften tot het creëren van deze unieke beleving.


En dit is nog niet alles…
Alle stenen die gebruikt worden voor de vervaardiging van de producten zijn uniek. Er is dus geen enkele identieke steen te vinden, als dat geen geruststellend gevoel geeft?! Daarnaast is er keuze uit verschillende soorten en kleuren gesteente. Zo is er toch de mogelijkheid een persoonlijke 'touch' aan de gewenste uitstraling te geven.

CROSS
Dubbele convergerende secties
SIDELONG
Enkele diagonale sectie
SOFT
Enkele horizontale sectie
STONEHENGE
Drie horizontale secties

 

MINIMAL
Drie parallel secties
SPHERA
Enkele diagonale sectie


SLIGHT
Enkele horizontale sectie
Voor verlichting onder water
TWICE
Dubbele horizontale secties
Verlicht onder en boven water

 

MINIMAL SOUND
Lineaire geometrische vorm
SOUND
Originele natuurlijke vorm
STAKE
Verticale pilaar